STUDENTENLUNCH

Elke* tweede zondag van de maand is er een gratis lunch voor studenten na de dienst.

Onze diensten duren van 10.30 tot ca. 11.30uur. Daarna is er tijd voor een kop koffie of thee en vanaf 12.00uur is er boven een ruimte ingericht om te genieten van een lekkere lunch samen met studie- en leeftijdgenoten.
Een uitstekende tijd om te connecten, mensen te leren kennen, door te praten, vriendschappen te ontwikkelen, of gewoon om een bolletje kaas te eten en de kat eens uit de boom te kijken.

Praktisch:
Data: Elke tweede zondag van de maand; 14 mei, 11 juni, 9 juli 2017
Tijd: Dienst begint om 10.30u, lunch is van ca. 12.00 – 13.00u
Locatie: Connectkerk, De Kei, Peppelensteeg 12, Ede
Vragen? Mail naar studenten@connectkerk.nl

Je bent van harte welkom!

CONNECTGROEP

We zijn ook begonnen met een kleine groep voor studenten, voorlopig op dinsdagen. Meer info? Mail naar info@connectkerk.nl

PS. Geen student (meer)? Zo streng zijn we niet, we richten ons op mensen van ca. 18-25 jaar…