Connectkerk is een jonge kerk. “Jong” in de zin van “net begonnen”, maar ook jong omdat we veel kinderen hebben!
En onze kinderen maken helemaal deel uit van het gezin dat we zijn.

Kinderen in Connectkerk

Tijdens onze kinderdiensten willen we graag dat kinderen:
– weten dat ze geliefd zijn door ons en door God
– weten dat God een bijzonder plan heeft, ook voor hun eigen leven
– plezier hebben met elkaar
– iets leren over wie Jezus was en nog steeds is
– leren om te leven met God, juist in het dagelijkse leven

Voor ons groeiende kinderwerk hebben we dringend mensen nodig. Iets voor jou?

• Voor groep 1-3 is Annet op zoek naar 2 mensen
  • Voor groep 4-5 zijn Nikki en Gert op zoek naar 1 of 2 mensen
  • Voor groep 6-8 zoekt Naomi nog 2 mensen

Vragen? Schiet ze zondag eens aan of stuur een mail naar kids@connectkerk.nl

Crèche: Kids van 0 – 4 jaar

Vanaf het begin van de dienst (vanaf ca. 10.25u) kunnen de kinderen van 0 tot 4 jaar naar hun eigen lokaal gebracht worden.
Tijdens de dienst is er dan altijd iemand (een volwassene en enkele oudere kids) om daar met ze te zingen, lezen en spelen.
Op een leuke, ontspannen manier leren we ze dat Jezus van ze houdt en er altijd is!

ConnectKids Onderbouw: basisschool groepen 1-4

De kinderen die in de basisschool groep 1 t/m 4 zitten beginnen in ‘de grote dienst’ en zijn er tijdens het begin van de dienst bij. Rond 10.40 gaan ze naar hun eigen lokaal waar ze tot ca. 11.30 uur samen spelen, praten, knutselen, zingen en bidden. Op een leuke, alledaagse manier willen we kinderen leren dat ze elke dag met Jezus kunnen leven, en dat dat leven een heel natuurlijk bovennatuurlijk avontuur is!

ConnectKids Bovenbouw : basisschool groepen 5 t/m 8

De kinderen die in de basisschool groep 5 t/m 8 zitten beginnen ook in ‘de grote dienst’ en zijn er tijdens het begin van de dienst bij. Vaak gaan ze ook rond 10.40 (na het eerste lied) of 11.00 (na de zangdienst) naar hun eigen lokaal waar ze tot ca. 11.30 uur samen op hun eigen niveau doorpraten, aan de hand van spelletjes en opdrachtjes. Zo leren we de kids dat we zelf keuzes mogen maken samen met God, zodat ook op maandag, dinsdag en de rest van de week ons leven met God doorgaat!
De eerste zondag van de maand blijft deze groep in ‘de grote dienst’.

Vragen?

Wil je meer weten? Heb je vragen, opmerkingen?
Mail dan naar kids@connectkerk.nl en we nemen zsm contact met je op!

Het protocol voor het kinder- en tienerwerk is op te vragen bij vertrouwenspersoon Heidi Biesheuvel, heidi@connectkerk.nl